Spring til indhold

Om os

Risskov Tømrer- & Snedkerforretning A/S

Risskov Tømrer- & Snedkerforretning A/S blev grundlagt af Svend Aage Christensen, der etablerede sig som selvstændig tømrermester i Århus i 1943.

Efter at have drevet traditionel tømrervirksomhed fra forskellige adresser i Århus, flyttede virksomheden i 1954 til egen nyopført værksteds-, lager- og kontorbygning på adressen Grenåvej 273 i Risskov som Risskov Tømrer- & Snedkerforretning. Arbejdsområderne var tømrer-, snedker-, inventar- og maskinsnedkerarbejde.

I 1960 kom sønnen Finn Bæk Christensen, der ligeledes er udlært som tømrer, med i firmaet, og med de derved stigende aktiviteter blev pladsen hurtigt for trang på Grenåvej, hvorefter firmaet i 1967 flyttede til Torsøvej 3, i nyopførte og større lokaler.

Omkring 1970 beslutter firmaet imidlertid at oprette egen finércentral, hvilket krævede endnu en udvidelse af det bebyggede areal.

Samtidig indledtes udviklingen af vore F30- og F60 branddørspartier, hvortil der i 1973 blev opnået mærkningstilladelse i overensstemmelse med DS 1052.2 som vi stadig opretholder og får fornyet efter gældende regler.

Virksomheden blev den 1. april 1997 overtaget af Bent Brøndum.

I januar 2002 flyttede virksomheden til en større og ny renoveret ejendom på Viengevej 1, i Risskov.

Kontakt os

Kontakt os