Om os

Risskov Tømrer- & Snedkerforretning A/S

Risskov Tømrer- & Snedkerforretning A/S blev grundlagt af Svend Aage Christensen, der etablerede sig som selvstændig tømrermester i Århus i 1943.

Efter at have drevet traditionel tømrervirksomhed fra forskellige adresser i Århus, flyttede virksomheden i 1954 til egen nyopført værksteds-, lager- og kontorbygning på adressen Grenåvej 273 i Risskov som Risskov Tømrer- & Snedkerforretning. Arbejdsområderne var tømrer-, snedker-, inventar- og maskinsnedkerarbejde.

I 1960 kom sønnen Finn Bæk Christensen, der ligeledes er udlært som tømrer, med i firmaet, og med de derved stigende aktiviteter blev pladsen hurtigt for trang på Grenåvej, hvorefter firmaet i 1967 flyttede til Torsøvej 3, i nyopførte og større lokaler.

Omkring 1970 beslutter firmaet imidlertid at oprette egen finércentral, hvilket krævede endnu en udvidelse af det bebyggede areal.

Samtidig indledtes udviklingen af vore F30- og F60 branddørspartier, hvortil der i 1973 blev opnået mærkningstilladelse i overensstemmelse med DS 1052.2 som vi stadig opretholder og får fornyet efter gældende regler.

Virksomheden blev den 1. april 1997 overtaget af Bent Brøndum.

I januar 2002 flyttede virksomheden til en større og ny renoveret ejendom på Viengevej 1, i Risskov.

Medlem af Dansk Byggeri:

Som medlem af dansk Byggeri, er vi omfattet af Dansk Byggeris garantiordning.

Vi er som virksomhed omfattet af overenskomsten mellem Dansk Byggeri og 3F

Kontakt os

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Captcha kode

Om os

Risskov Tømrer- og Snedkerforretning (RTS) har stor erfaring og ekspertise inden for tømrer- og snedkerarbejde af enhver art.

Snedkerafdelingen udfører alle opgaver for virksomheder og private - fra køkken til tag.

Medlem af:

ml_byggegaranti.png

ml_danskbyg.png

ml_energi.jpg

 

Kontakt os

Risskov Tømrer- og Snedkerforretning
Viengevej 1, 8240 Risskov

Tlf: 86 21 13 33
Fax: 86 21 53 25